PASTISSETS DE CREMA DE CACAU
Per a fer uns pastissets es necessiten els següents ingredients:
massa de fullat, crema de cacau, ous i paper de forn, i els utensilis que fan falta son una cullera, un ganivet, un pinzell i una safata del forn.
Per a comneçar temim que estendre la massa amb el ganivet, tallar-la a quadres (la cantitat que vullgues), després prepara la safata del forn i le fiquem el paper, deixa-ho a part. Agafa uns dels quadrats de massa i posa´l en el banc de la cuina, agafa la crema de cacau amb la cullera i la untes damunt de la massa, doblegala com si fóra un caramel i xafes els cantons perquè no s´isca la crema de cacau, fer-ho en tots el quadres de massa que tenim.
A continuació bats els ous i amb el pinzell pinta tots els pastissets amb el ou batut, i amb un furgadents fes-li uns poquets forats.
Posa el forn a calfar a 180º, mentres fas els pastissets i quan estiga calent posa la safata al forn durant 5 minuts, el temps dependrà del tipus de massa i la quantitat.
Joana López Cervera
6º B
No hay comentarios:
Publicar un comentario